South West UK VMUG April 2020 Meeting

When:  Apr 21, 2020 from 10:00 AM to 3:00 PM (GMT)
Associated with  UK - South West England VMUG
09:30-10:00 (30min)
Registrations & Tea/Coffee

10:00-10:15 (15min)
Welcome and notices
SWUKVMUG Team

10:15-10:45 (30min)
Sponsor Session
TBC

10:45-11:15 (30min)
Community Session - Kathrine Skilling
TBC

11:15-11:30 (15min)
Teas/Coffee Break

11:30-12:00 (30min)
Sponsor Session
TBC

12:00-12:30(30min)
Community Session - Simon Cranney and Julian Wills
Customer perspective on using VMConAWS

12:30-13:00(30min)
Lunch

13:00-14:00 (60min)
VMware update - Robbie Jerrom
The Latest News and Updates from VMware and Q&A

14:00-14:30(30min)
Community Session
TBC

14:30-15:00(30min)
Community Session
TBC

15:00
Close and vBeers - Pub (across the road)

Registration Dates

Registration Ends Tuesday, April 21, 2020

Location

Bristol & Bath Science Park
Dirac Cres
Emersons Green
Bristol, BS16 7FR

Pricing Information

Registration Price
All Registrants Free!

Contact