VMUG Ireland - 2020 Q1 Meeting

When:  Feb 27, 2020 from 9:00 AM to 7:00 PM (IE)
Associated with  Ireland VMUG
Proudly Sponsored by:

sponsors zerto.png

09:00-10:30 (60min)
Registrations & Odyssey Competition Check-in
Competition Sign-up: Google Forms | About Odyssey

10:30-10:40 (10min)
Welcome session
VMUG Ireland Team (Paul, Chris, Matt)

10:40-11:20 (40min)
Why Kubernetes?
Nick Kenny (VMware, Cloud Management Specialist)

11:20-12:20 (60min)
How to Optimise and Secure your VMware environments with Runecast Analyzer?
Aylin Sali (Runecast, CTO & Co-Founder)

12:20-13:00 (40min)
VMUG Ireland Odyssey Competition
Sign-up: Google Forms | About Odyssey

13:00-14:00 (60min)
Lunch
The Gibson Hotel

14:00-15:00 (60min)
Modern Data Management
Gerard Murray (Commvault Principle Systems Engineer)


15:00-15:40 (40min)
VMware Skyline Overview
Benedikt Frenzel (VMware, Escalation Engineer)

15:40-15:50 (10min)
Coffee Break
The Gibson Hotel

15:50-16:30 (40min)
Overview of Project Pacific
Robbie Jerrom (VMware, NEMEA Tech Lead - Application Platform Architectures)

16:30-17:10 (40min)
VMware Tanzu Mission Control Overview
Keith Lee (VMware, Sr Tech Marketing Architect)

17:00-LATE (as long as we last!)
vBeers in The Gibson Hotel Bar
sponsored by VMUG
​​​

Registration Dates

Registration Ends Tuesday, March 31, 2020

Location

The Gibson Hotel
Point Square
North Dock
Dublin, D01X2P2

Pricing Information

Registration Price
All Registrants Free!

Contact

Paul Wilk

paul.wilk@null.net